Universidade de Vigo
  • Programa de doutoramento
Auga, sustentabilidade e desenvolvemento
Ir ó índice
  • Auga, sustentabilidade e desenvolvemento
  • Francisco Javier Carballo García

Francisco Javier Carballo García

Departamento de Enxeñaría Química

Universidade de Vigo

988 387 052 carbatec@uvigo.es

Liña de investigación no programa

Alimentación e desenvolvemento

  • Mellora da calidade dos produtos cárnicos crudo-curados tradicionais
  • Efecto do emprego de castaña (Castanea sativa, Miller) na dieta de finalización do ganado porcino sobre a calidade da carne e produtos cárnicos

NavegaciónPechar

  • Auga, sustentabilidade e desenvolvemento
    • AbrirInformación
      • A quen vai destinado?
      • Obxectivos e competencias
      • Saídas profesionais
      • Sistema de garantía de calidade
      • Mobilidade
      • Bolsas e axudas
    • AbrirPrograma e profesorado
      • Plan de estudos
      • Actividades formativas
      • Liñas de investigación
      • Profesorado
    • AbrirAdmisión, matrícula e axudas
      • Requisitos de acceso
      • Prazos
      • Criterios de admisión
    • Novidades
    • Contacto

Información e dúbidas

Podes chamar ao teléfono
988 368 910

ou acceder ao formulario de contacto.

Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Reitoría

Información

+34 986 812 000

Campus de Ourense

Campus de Ourense

+34 988 387 102

Campus de Pontevedra

Campus de Pontevedra

+34 986 801 949

Campus de Vigo

Campus de Vigo

+34 986 812 000

Información

informacion@uvigo.es

Caixa de queixas, suxestións e parabéns

Caixa de queixas, suxestións e parabéns

Transparencia

Transparencia

Redes Sociais

FacebookTwitterInstagramYoutube

Ver máis

Ver máis
Pechar

Outras secciónsNavegación adicional

  • Aviso legal
  • Accesibilidade